LÆS OM KONCERNENS SELSKABER HER ELLER PÅ SELSKABERNES EGNE HJEMMESIDER.

Koncernens selskaber

Det startede beskedent i 1958, da smedemester Anker Christensen fik ideen til at lave en værkstedkran på sit smedeværksted i Viborg.

Meget har ændret sig siden, men Anker Christensens grundlæggende værdier omkring kvalitet og godt arbejdsmiljø er stadig koncernens rygrad. Der arbejdes konstant på produktudvikling og forbedring af interne processer, der kan skabe merværdi for vores samarbejdspartnere og sikre det bedste mulige arbejdsmiljø for koncernens ansatte.

Koncernens selskaber har en samlet årlig omsætning på et trecifret millionbeløb og eksporterer 80% af produktionen til mere end 50 lande verden over. AC Group A/S er 100 % danskejet af brødrene Søren og Claus Anker Christensen, der er 3. generation efter grundlæggeren Anker Christensen.

AC Hydraulic A/S

Stiftet i 1958

100% dansk produktion af hydraulisk løfteudstyr og lifte til autoværksteder

AC Hydraulic A/S udvikler og producerer højkvalitetsprodukter i en moderne fabrik på ca. 15.000 m2. Produktionsapparatet består i vid udstrækning af robotter, laserskæremaskiner og avancerede CNC bearbejdningsanlæg. AC Hydraulic A/S eksportere mere end 80% af produktionen og er en af Europas største producenter af kvalitetsløfteudstyr til automobilbranchen.

Læs mere her: www.achydraulic.com

Hydraflex A/S

Stiftet i 2003

100%  dansk produktion af cylindre til industri og off-shore.

Med dansk produktion som omdrejningspunkt og med mere end 50 års erfaring i ryggen, er Hydraflex en stærk og fleksibel samarbejdspartner indenfor hydrauliske cylindre og pumpecylindre. Virksomheden har både dyb og bred erfaring med at udvikle, fremstille og servicere kundespecifikke løsninger, der konstrueres i tæt dialog med maskinbyggeren.

Læs mere her: www.hydraflex.dk

NH Handling A/S

Stiftet i 2003

Forhandler af professionelt materiel til intern transport

NH Handling startede i 1998 som en underafdeling hos AC Hydraulic A/S og har i knapt 25 år leveret rådgivning og intern transportmateriel til industrien, og hjulpet virksomheder til mere effektiv materialehåndtering. Virksomheden leverer til en bred vifte af professionelle og prisbevidste leverandører inden for mange brancher, herunder jern og metal, landbrug, transport, lager, levnedsmiddel og medicinalindustrien.

Læs mere her: www.nh-handling.dk

AC Estate A/S

Stiftet i 2013

Ejendomsinvestering og kapitalinvestering

AC Estate A/S forvalter en portefølje på 100 millioner kr., der primært fordeler sig på erhvervsejendomme og industrigrunde. Selskabets forretningside er værdiskabelse gennem investering i og udvikling af fast ejendom; i tråd med den overordnede strategi for kapitalplacering, der gælder for AC Group.

Selskabet investerer løbende i erhvervsgrunde, der ses som en langsigtet og værdifast investering. Grundig analytisk tilgang til hvert enkelt køb skal sikre såvel udviklingsmuligheder for hovedfirmaerne, som robust og solidt afkast af investeringen. Selskabets primære mål er at give koncernen fleksibilitet og mulighed for at agere med kort varsel.

Læs mere her: www.acestate.dk

Intopit A/S

Stiftet i 2014

Med konceptet “Just Drive…” tilbyder Intopit Erhvervsleasing, bilindretning og service i hele Danmark.

Intopit tilbyder et unikt leasing- og lejekoncept af firmabiler til dansk erhvervsliv. Som uafhængig autopartner gør intopit det nemt at lease eller leje en firmabil – uanset virksomhed, branche eller adresse i hele Danmark. Selskabet tilbyder også salg af  nye og brugte vare- og personbiler i Jyllands største indendørs udstilling.

Derudover er intopit en uafhængig værkstedskæde, som består af 6 moderne kvalitetsværksteder strategisk placeret i hele Danmark. Her står 65 dygtige medarbejdere klar til at servicere erhvervskunder 24-7, året rundt.

Læs mere her: www.intopit.dk

Anker A/S

Stiftet i 2019

Erfaring og ekspertise indenfor service på autoløftere, donkrafte, stablere, gaffeltrucks og hydrauliske cylindre.

Anker er etableret med henblik på at imødekomme det behov for reparation, installation og service, som kunderne i de enkelte selskaber i AC Group efterspørger.

Læs mere her: ankerservice.dk

AC Motors A/S

En del af AC Group siden 2021

AC Motors er specialister i motorrenovering og salg af motorer og reservedele.

Selskabet holder til i moderne bygninger i Viborg. Herfra tilbydes nye og renoverede motorer samt reservedele til lastbiler, landbrugsmaskiner og marinebranchen. Renovering og optimering af både klassiske motorer samt moderne performance-motorer er ligeledes en del af AC Motors’ kompetencer og tilbud.

AC Motors servicerer kunder i hele Skandinavien.

Læs mere her: acmotors.dk