Vi spiller hinanden bedre

Med et job i ét af vores selskaber får du 270 nye kolleger. Vi er specialiserede inden for mange forskellige fagområder – fra administration, over produktion til salg, service og vedligehold.

Alle vores selskaber har udgangspunkt i Viborg, og vi deler kantine. Vi har en fælles personaleforening, og flere af vores selskaber samarbejder med hinanden. Så der er rig lejlighed for at lære hinanden at kende på tværs af koncernen, sparre med hinanden og spille hinanden bedre.

Her kan du møde nogle af dine fremtidige kolleger.

“Jeg sørger for, at folk ved, hvad de skal lave. Men jeg er også ude i produktionen for at have en føling med, hvordan folk har det.”

Pia Halkjær
Produktionsplanlægger hos Hydraflex

”Jeg har altid skilt alting ad – cykler, knallerter, motorcykler og plæneklippere. Hvis vi har grejet til det, så skal jeg nok få det til at virke.”

Jakob Smed Christensen
Maskinarbejder hos AC Motor Parts

“Jeg hjælper vores kunder med spørgsmål, de har til fx til priser, ordrer og leasingtilbud. Der er tillid til, at man gør det, man skal. Og jeg elsker alle ting, der har hjul under sig. Så det passer helt perfekt.”

Niclas Astrup
Handelselev hos NH Handling

“Jeg ville oprindeligt have været lægesekretær eller advokatsekretær. Da jeg deltog i faget virksomhedsøkonomi fik jeg interessen for økonomi. Det er spændende at få indblik i virksomheden ved blot at kigge på deres regnskaber.”

Nina Harritz
Økonomielev hos AC Group

“Mit arbejde spænder vidt – fra driftsopgaver til strategi, der forbedrer produkterne og tallene på bundlinjen. Jeg er med, fra vi tager beslutningerne og bestiller hjem, til produkterne lander hos os og er klar til at blive solgt.”

Jeppe Birkedal
Product Manager i NH Handling

“Hydraflex er et godt firma til mig. Der er kort beslutningsvej, og vi har mange nye projekter. Vores produkter indgår i maskiner, så kvaliteten skal være god.”

Andrzej Baranowski
Svejser hos Hydraflex

“Jeg sørger for, at alt ligger på de rette pladser – og kommer op til de forskellige save, der skærer op til de forskellige cylindre. Virksomheden har meget at byde på, og jeg deltager i arrangementer i personaleforeningen.”

Mark Karlsen
Lagerekspedient hos Hydraflex