Bemærk

Denne stilling er besat, du er altid velkommen til at kontakte HR Direktør Tina Weilert på 87 27 64 68 eller tw@acgroup.com

Ambitiøs eksportelev til international virksomhed i vækst

Vi tilbyder

AC Hydraulic A/S tilbyder en attraktiv stilling som eksportelev til en sprogstærk og engageret elev.

Hos AC Hydraulic A/S bliver du en vigtig medspiller på vores team i salgsafdelingen. Du får en omfattende uddannelse, der kan bruges i dit fremtidige karriereforløb. Der vil være ansvar og meningsfyldte opgaver med god mulighed for udvikling både fagligt og personligt. Uddannelsen indeholder løbende skoleforløb samt introduktion i virksomhedens afdelinger.

Som en del af vores salg- og logistikteam på 7 personer i Viborg samt 4 eksport managers i udlandet vil du indgå i et internationalt og ekspanderende miljø, hvor du vil blive klædt godt på med udfordrende opgaver, som bl.a. vil være:

  • Ordrebehandling
  • Daglig kontakt til kunder worldwide
  • Kontakt til speditører
  • Forskellige ad hoc-opgaver
  • Back up for Eksport Manager

Du vil få rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, samtidig med at du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med plads til humor.

Din baggrund

For at starte på uddannelsen som eksportelev er det er et krav, at du har gennemført og bestået et af følgende skoleforløb: EUX, HHX, EUD GF2 eller EUS (STX, HF eller HTX), suppleret med 5 eller 10 ugers grunduddannelse, og er klar til uddannelsen som handels og/eller salgsassistent.
Hvis du er over 25 år, skal du have en godkendt uddannelsesplan. Kontakt din lokale handelsskole for yderligere oplysninger.

Da vi arbejder med internationale kunder, er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og formår at kommunikere både mundtligt og skriftligt på engelsk og tysk, og har lyst til at udvikle dine sprogkompetencer, så du på sigt kan begå dig på højt niveau.

Derudover er det en fordel, hvis du har let til IT-systemer og har erfaring med Microsoft Office-pakken og gerne Excel, eller har naturligt flair for IT.

Din personlige profil

Som vores nye eksportelev forventer vi, at du:

  • Er struktureret og er god til at planlægge dine opgaver
  • Er ansvarlig, vedholdende og tager ejerskab for dine egne opgaver
  • Er nysgerrig og videbegærlig og har lyst til at lære mere
  • Er en teamplayer og hjælpsom overfor dine kolleger
  • Er ambitiøs og har ønske om at udvikle dig i en international virksomhed i vækst

OM OS

AC Hydraulic A/S er et familieejet aktieselskab beliggende i Viborg. Vi er markedsledende indenfor vores kerneområder, og succesen er blandt andet skabt via et konstant fokus på produktudvikling, kvalitet og en høj service. Vi sælger vores produkter til distributører i mere end 90 lande.

Vores produkter er MADE IN DENMARK på et moderne og højteknologisk produktionsapparat, som i vid udstrækning består af robotter, laserskæremaskiner og avancerede CNC-bearbejdningsanlæg.

Vi lægger vægt på at være troværdige, ansvarlige og værdiskabende for vores samarbejdspartnere, og for os er det vigtigt at have en god arbejdsdag, hvor der er plads til humor, selvom vi har travlt.

AC Hydraulic A/S er en del af AC Group A/S. Du kan læse mere om begge selskaber på achydraulik.dk og acgroup.com .

Tiltrædelse

Hurtigst muligt og senest d. 1. maj 2020.

Ansøgningsproces

Send din ansøgning med CV og uddannelsesbeviser og karakterblad via ”søg jobbet online” nedenfor senest d. 11. marts.

AC Group A/S

AC Group A/S ejer virksomhederne AC Hydraulic A/S, Hydraflex A/S, NH Handling A/S, intopit A/S, AC Service A/S og AC Estate A/S. Koncernen beskæftiger mere end 200 medarbejdere og har en samlet årlig omsætning på over 300 mio. kr. Eksport til mere end 50 lande verden over udgør ca. 80% af omsætningen.  Koncernen er 100% danskejet gennem 3 generationer.